Lanzarote Ecotoerisme: landhuizen te huur

15 landhuizen / vakantiewoningen in rustige omgeving in het noorden van Lanzarote, Canarische Eilanden te huur. Particuliere verhuur.

→ De prijzen zijn inclusief alle belastingen, operationele kosten en de eindschoonmaak.

Finca Calma

Huizen op een zeer groot terrein in een rustige locatie in het dorp Mala. De Casa Romantica met bijzondere architektuur en een romantische gerestaureerde Bodega grenst aan Casa Moderna, accommodatie in loftstijl met designelementen. Ieder huis heeft een eigen ingang en een grote tuin. Men ondervindt geen hinder van elkaar.

De tuinen van de Finca Calma en de naburige Finca las Palmeras gaan in elkaar over.

Dorp: → Mala.

Verhuur licentie VV-35-3-0002638

Bodega

Huisje dat met behoud van ouden stijlelementen liefdevol werd gerestaureerd. Patio, 2 terrassen en tuin. In de verte is de zee te zien.

Casa Romantica

Mix van traditionele en moderne architectuur. Het huis werd gerestaureerd naar moderne standaard, met behoud van de traditionele stijl. Grote ommuurde terras met patio karakter, tuin.

Casa Moderna

Moderne architectuur met een open woonconcept en grote ramen. Privé, tegen de wind beschutte patio met een bijzondere sfeer, terras met uitzicht op de zee, tuin.

Finca las Palmeras

De Finca las Palmeras is een groot en zeer goed onderhouden grondstuk met een prachtig 200 jaar oud landhuis. In de vorige eeuw diende het gebouw tijdelijk als dorpsschool. Het goed onderhouden landgoed met apart tuinhuis en omgebouwde cisterne werd opgedeeld in zeer individuele en verschillend grote vakantiehuizen resp. appartementen.

De tuinen van de Finca las Palmeras en de naburige Finca Calma gaan in elkaar over.

Dorp: → Mala.

Verhuur licentie GVV-35-3-0002652

Casa 1

Gerestaureerde, voormalige dorpsschool in rustige omgeving, met patio, dakterras met zeeblik, tuin.

Casa 2

Behagelijke aanbow in natuursteen. Vakantiewoning met heerlijk uitzicht naar vulkanen en de zeebocht van Arrieta, diverse terrassen.

Casa 3

Comfortabel appartement met serre en aparte slaapkamer. Het vulkanische landschap is te zien vanaf het terras met toegang tot de tuin.

El Refugio

Het idyllische tuinhuis is een liefdevol geschapen oase van rust, omgeven door natuurstenen muren.

Finca Luciana

Finca Luciana:

De appartementen El Patio & El Campo bevinden zich in het zeer oud landhuis ‚Finca Luciana‘ dat onder monumentenzorg staat en door een kunstenaar werd gerestaureerd. De vakantiewoningen werden volgens ecologische principes en met gebruikmaking van natuurlijke materialen uitgerust. De eigenaresse woont met 3 honden en een paar katten in een apart deel van het gebouw. Huisdieren toegestaan.

Vooral dierliefhebbers en wandelaars zullen in beide appartementen goed kunnen vertoeven.

Dorp: → Tabayesco.

Verhuur licentie VV-35-3-0002941

El Patio

Stijlvol vakantiewoning met 2 woonlagen in een deel van een zeer oude Finca die door een kunstenaar werd gerestaureerd en gestyled. Patio + terras met prachtig uitzicht over zee, op 1 km afstand.

El Campo

Het appartement heeft een gezellige woonruimte met romantische kacheloven. Vanaf het 45 m² terras heeft men een fantastisch uitzicht op een dal en aan de kant zicht op de zee.

Finca Miramar

Mooi aangelegd terrein met heerlijke blik op de zee en drie accommodaties – Casa, Casita & Studio – van verschillende grootte in een zeer rustige omgeving aan de rand van het dorp Mala.

Finca Vistamar bevindt zich op het naastgelegen terrein.

Dorp: → Mala.

Verhuur licentie VV-35-3-0002717

Miramar-Casa

Vakantiehuis in zeer rustige omgeving. Groot en tegen de wind beschermd terras op het zuidoosten met pergola en blik op de zee.Groot en tegen de wind beschermd terras op het zuidoosten met pergola en blik op de zee.

Miramar-Casita

De Miramar Casita is een aan de Miramar-Casa aangebouwd, romantisch huisje met een eigen grote tuin. Groot tegen de wind beschermd terras op het zuidoosten, tuin, blik op de zee.

Miramar-Studio

Gezellige studio met zeer romantisch gelegen en tegen de wind beschermd terras met toegang tot de tuin. Geen uitzicht op zee.
Kan met de Miramar Casa verbonden worden.

Finca Vistamar

Finca Vistamar is een 3-partijenhuis met de 2 halfvrijstaande huizen Casa Blanca & Casa Azul met zicht op zee + 1 appartement Casa del Sol. Het huis ligt zeer rustig aan de rand van het dorp Mala op een 1500 m² groot grondstuk met mooi aangelegde tuin.

Finca Miramar bevindt zich op het er naast gelegen terrein.

Dorp: → Mala.

Verhuur licentie V-35-3-0002716

Casa Blanca

Vakantiehuis met blik op de zee. Halfvrijstaande huis. De gekombineerde woon-eetruimte met keuken is erg behagelijk. Door een panorama-raam kunt U van het prachtige uitzicht over het landschap en de zee genieten.

Casa Azul

Zie beschrijving van Casa Blanca. Onderscheid: Beide slaapkamers met dubbel bed.

Casa del Sol

Klein maar fijn appartement. Het studio/appartement bevindt zich aan de achterzijde van de Casa Azul en de Casa Blanca. Beschut terras op het zuidwesten, kleine tuin. Geen blik op de zee.